Xpert Driver, Mediaş

Xpert Driver
Strada Mihail Kogalniceanu Nr. 41
551120 Mediaş - Centru
3
Sibiu
Celular:
0727373742
Fax:
0369563120
Pagina web:
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Cursuri teoretice si practice de inalta calitate, in vederea obtinerii permisului de conducere. Ne mai puteti contacta la numarul de telefon: 0742519168.


Profil lung
XPERT DRIVER........Prin tehnici inovative si liberale, o mare atentie aruncata asupra ta, si cu profesionalism extrem, incercam sa iti oferim obiectul de care ai nevoie atat de aprig. Carnetul tau de sofer! Mai mult de atat, o sa facem o paranteza, si declaram cu certitudine ca, scopul nostru declarat, este sa nu te lasam sa pleci, pana nu obtii carnetul de conducator auto! O sa facem tot posibilul, ca acest mic obstacol, care pentru unii poate parea mare, sa fie usor de trecut, si cat mai devreme depasit. De catre oricine ! Servicii de pregatire superioare oferite cursantilor .Pregatirea se efectueaza in 2 sali: - 1 sala legislatie de 19 de locuri.
- 1 sala pregatire informatizata dotata cu 10 de calculatoare. Procentul de promovabilitate ridicat se datoreaza si faptului ca, pe langa pregatirea efectuata de catre personalul didactic la clasa, cursantilor le-au fost oferite gratuit suporturile de curs cum ar fi: - manualul soferului; - manual legislatie rutiera - harta indicatoare rutiera - tehnica instruirii in conducerea autovehiculului; - curs de mecanica auto; - curs prim ajutor.
Zicala "crede si nu cerceta" s-a invechit! Si nu se aplica in cazul nostru! Contacteaza-ne, vino la noi, sau venim noi la tine! Si vei afla cum sta treaba cu scoala de soferi in care TU conduci. Nu mai crede toate balivernele pe care ti le toarna altii! Cerceteaza, informeaza-te, si de ce nu, fi cu un click mai destept!
Cuvinte cheie:
Scoala de soferi, Instructori auto, Permis auto
Xpert Driver apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Xpert Driver!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

  1. Strada Str. Pompierilor Nr., 6
    551002  Mediaş
  2. Strada Carpati 5
    551022  Mediaş
  3. Harta firmelor asemănătoare din apropiere