Spedition Ro-a Tir SRL, Mediaş

3 Păreri
Spedition Ro-a Tir SRL
Soseaua Sibiului 176 A
551118 Mediaş
Sibiu
0269 844 321
0269 835 422
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

In prezent compania are implementat standardul de calitate ISO 9001 urmarindu-se cresterea calitatii serviciilor, cresterea multumirii clientilor, a cotei de piata si atingerea standardelor internationale in transportul de marfuri. Transportul national si international de marfuri (grupaje, sau camion complet), este derulat in conformitate cu prevederile conventiilor CMR, TIR sau dupa caz Conventiei Tranzit, respectiv "Conditiile Generale de Reglementare a Operatiunilor Efectuate de Casele de Expeditii" elaborate de Uniunea Societatilor de Expeditii din Romania (U.S.E.R). Camioanele sunt dotate cu tot ceea ce reglementeaza legile in vigoare, inclusiv truse ADR, pentru transportul de marfuri periculoase.


Profil lung
Infiintata in anul 1993 este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate transportul national si international de marfuri. Firma a inceput activitatea avand in dotare 1 camion. Incepand cu anul 2005 a fost infiintata si Casa de Expeditii, cu scopul de a consolida pozitia firmei pe piata transportatorilor de marfa, iar in anul 2007 a avut peste 100 de camioane. In prezent s-a redus la 60 numarul camioanelor pentru a putea filtra personalul si calitatea transporturilor speciale parcurse in timp record necesar firmelor cu prelucrare automotive si firmelor cu productie alimentara.
RO-A TIR efectueaza transporturi sigure si rapide. Camioanele noastre de ultima generatie respecta toate standardele Uniunii Europene. De asemenea dispunem de o echipa de soferi profesionisti si flexibili, care sunt pregatiti sa se adapteze oricarei situatii.
Fiecare client are posibilitatea de a urmari derularea transportului efectuat prin sistemul GPS cu care sunt dotate camioanele.
Descriere limbă străină
the European Union. We also have a team of professional drivers that are ready to adapt to any given situation. Each RO-A TIR customer has the possibility of following the transport by the GPS system installed in each truck.
We offer free consultancy for every aspect of our activity. Each customer benefits in this way of our information through which we always try to find the best solution to each problem.
The goods transport can be made on the whole territory of our country. We organize at customer`s option the distribution of goods on preestablished routes.
Cuvinte cheie:
Expeditii Rutiere, Furgoane pentru Marfuri Generale, Transportul Marfurilor
Publicaţi imagini

Păreri

cu mai mult de 6 luni în urmă

Buna ziua sunt cetatean al R.Moldovei,cunosc aceasta firma si cu soferii care lucreaza,fiindca lucrez la DRAEXLMAIER-AUTOMOTIV.Felicitari sunteti bravo.

succes

cu mai mult de 6 luni în urmă

sint mediesan si sint mindru cind cineva face lucruri bune,bafta baieti

Bravo

cu mai mult de 6 luni în urmă

Buna ziua sunt cetatean al Resitei si sunt foarte multumit de transportul in comun, faceti un lucru exeptional, daca ati putea aduce si tramvaie noi ar fi superb. Felicitari faceti o treaba nemaipomenita.

Scrie o părere pentru Spedition Ro-a Tir SRL!

Cunoşti firma Spedition Ro-a Tir SRL? Împărtășește-ți experiența!